Smålån – den raske måten å få penger på kontoen din.

Hvis du trenger penger i en hast, er smålån den enkleste og raskeste måten å låne penger.

Smålån er et lite lån, som betyr at du bare låne en liten sum penger og vanligvis over en kort periode. For eksempel som Thorn der tilbyr så lite som 5.000 kroner over 12 måneder.

Mange velger denne typen lån fordi det er lettere å bli godkjent som lånsøker og hele prosessen er mye raskere enn hvis du ønsker et stort lån.

Du bør være klar over at denne prosentandelen er mye dyrere å ta opp smålån over et stort forbrukslån fordi du fortsatt må betale ulike avgifter som inngår i den effektive renten.Små-laan

Hvis du allerede har en eller flere smålån og ønsker å låne mer, ville vi i stedet anbefale deg å søke om et større forbrukslån som kan dekke den gamle smålån pluss det nye lånet du ønsker.

På denne måten får du alle dine små lån flettes inn i et stort, og dermed spare en masse penger i avgifter og renter.

Renter på et større lån er også lavere enn renten på små lån, og du har en lengre nedbetalingstid på en stor forbrukslån forhold til de mange små lån, slik at det er så mange fordeler og mye penger å spare ved å sentralisere all smålån din til en stor.

Som tidligere skrevet, er det lettere å få smålån enn store lån, ettersom lån leverandører ikke har så mange krav om utstedelse av små mengder penger.

De vanlige krav til søkere som bare vil ha et lite lån er vanligvis at du må være 20 år gammel, bosatt i Norge, har en fast inntekt på 110.000 i året og ikke har noen betalingsanmerkninger.

Det er ganske enkle krav møtt av de fleste og også hvorfor smålån er en av de vanligste typer lån i Norge.

Lenger opp finner du lenker til de lån leverandører som tilbyr forbrukslån, kredittkort og smålån.

Vi har kort beskrevet hvilke krav de har til lån søkere og hvilke typer lån de tilbyr, alle priser for hva det faktisk koster å låne penger fra dem, slik at du enkelt kan sammenligne og velge det billigste lånet tilbudet som oppfyller dine krav.

Share