Online lån er blitt en mer populær måte å låne penger på, og man kan si at det har blitt vanskeligere å få godkjent låneansøkninger hos de “normale” bankene.

Et online lån vil si at man søker om å ta opp et lån på nettet. Alle de utlånerne her på PlusPenger.com tilbyr online lån og kan faktisk kun kontaktes online, per., tlf., eller e-post. Du kan ikke personlig møte opp og snakke med en rådgiver, som man jo ellers er vant til i sin vanlige bank, men fordelen med å søke lån online er at det har en rask behandlingstid som er delig!

Når du sender en søknad om lån til oss, sendes det videre til låneutgiveren som du ønsker å låne av.

Når du fyller inn dine opplysninger online, vil du få et svar tilbake i form av en mail som kommer direkte fra låneutgiveren til den adressen du har skrevet i søknaden din. Hvis du skulle søke om et lån hos en bank, vil det ta en uke eller mer før du får svar, men her får du svar raskt.

Når du sender inn en søknad her, så kan du forvente et svar på søknaden din etter kun et par minutter, innenfor normal åpningstid. Men du kan sende inn en søknad på lån døgnet rundt, vi jobber hele døgnet og er aldri stengt.

Du vil motta svar på søknaden din etter å ha sendt den inn hos oss. Når du har sendt inn søknaden vil du få et brev, i dette brev finner du din låneavtale på ditt nye online lån. Dette brev er i fysisk form (en konvolutt). De har teknologien og systemene på plass for at man får det rette brev og svar.

Du skal så underskrive låneavtalen hvis du vil ha ditt online lån og deretter sende det tilbake til utbyderen i konvolutten som ligger med. Når dette er gjort og de har mottatt din underskrift på låneavtalen, vil de overføre pengene til kontonummeret ditt (nummeret som du har skrevet i låneavtalen) eller sende beløpet på en sjekk til din hjemmeadresse.

Share