Anskafelse Av Kredittkort

Anskafelse Av KerdittkortSå snart du bestemmer deg for å få skaffe deg et kreditkort, møter du noen spørsmål du bør tenke over. Hvilket kredittkort bør du velge? Det er mange forskjellige kort med forskjellige betingelser som du kan skaffe deg. Her lønner det seg å se nøye igjennom de valgene du får. Det finnes mange forskjellige betingelser du bør være oppmerksom på.

På overflaten ser kortene svært like ut. Kortene er laget av plast, har en magnetstripe eller chip, skinnende banklogoer og de har samme størrelse.

Den største forskjellen ligger i tilbakebetalingene. Når du bruker et kredittkort så betyr dette at du bruker penger som ikke er dine. Dette e rpenger som du låner. Du bør kontrollere hvilke garantier du får på kortet.Hvilken rente du har på pengene du låner, månedlige kostnader og hvilken sikkerhet du får hvis kortet blir missbrukt. Svindelbeskyttelse er virkelig en viktig ting du bør tenke på. Har du ikke de rette avtalene så kan mye av pengene dine være borte hvis kortet blir tappet for penger. Noen kredittkortinnehavere kan få tilbake opp til 50% hvis kortet blir stjålet. Dette er bare hvis haneller hun ikke glemmer å rapportere dette raskt. Hvis du ikke rapporterer dette i løpet av noen få dager, så er det enkelte som ikke gir deg garanti på dette.Så vær rask ute hvis kortet ditt blir stjålet.

Du kan utsette betalingene hvis du ikke har mulighet til dette en måned, flyttebare regningen til neste termin. Men husk at den ene hånden gir mens den andre tar. Banken kan sette opp renten på låne summen din. Det du bør passe på er at mange utlånere har store forskjeller på renten. Dette er noe du bør passe godt på. Ta deg god tid å se deg litt rundt før du skaffer deg et kredittkort.

Share